/

STARDIPAIK


Logo-kodulehele

Hei Rahvas!

Nüüd on käes see aeg, kui Team Ilvese poisid sõidavad oodatud treeninglaagrisse Planicasse, mille finantseerimisele on aidanud kaasa fännid ja pöidlahoidjad läbi Stardipaiga keskkonna. SIIT saate veel heita pilgu projektile.

Soovime tänada kõikki 29 toetajat nende väiksemate ja natuke suuremate toetuste eest – Sami Kettunen, Juta Poderat, Aire Veskimäe, Liina Karo, Eve Luik, Aime Luik, Keio Hämäläinen, Terje Griffel, Tiia Treier Nordahl, Tiit Kepp, Diana Griffel, Katrin Rajasaar, Ilmar Tedermaa, Rainer Tammert, Anett Griffel, Villu Teder, Rain Pärn, Kati Ruljand, Toomas Ilves, Agnes-Maria Joonas, Veljo Konnimois, Margus Griffel, Andres Minn, Jonathan Lorenz. Samuti oleme tänulikud Stardipaigale sellise suurepärase võimaluse eest.

Tegeleme teile lubatud tagasihoidlike tänukingitusetega esimesel võimalusel!

Soovime teile loodetavat ilusat suve ja Stay tuned!